Skip to main content

Onze nieuwe Business Manager

Sabine Bunink

Sabine Bunink is ons team op kantoor komen versterken en gaat aan de slag als Business Manager. De 35e-jarige Amsterdamse is opgegroeid in Buitenveldert en heeft een tijd naast Angelo gewoond. Zo is zij ook met ons in contact gekomen.

 

Na een eerste kennismaking was het meteen duidelijk: dit is een match! Sabine woont niet meer in Amsterdam, maar de stad is nog altijd haar favoriet en ze is er dan ook vaak te vinden. Ze is moeder van twee jonge kinderen en is in haar vrije tijd graag met vrienden en familie. Daarnaast reist ze graag en is ze geregeld in de sportschool te vinden.

Wat ga je bij ons doen?

Als Business Manager ben ik het aanspreekpunt voor (nieuwe) opdrachtgevers. Samen met Tom en Bob fungeer ik als sparringpartner en heb ik volledige focus op hun behoeftes. Daarnaast zal ik het bestaande netwerk vergroten door actief mijn (vastgoed)netwerk in te zetten.

Vertel eens iets meer over je achtergrond?

Mijn passie is vastgoed, architectuur en interieur. Ik kan wegdromen bij jaren 30 woningen, skylines en interieurs. Deze passie heeft ertoe geleid dat ik makelaardij ging studeren en uiteindelijk ook als woningmakelaar aan de slag ging. De match tussen klant en huis maken vond ik leuk en de vastgoedtaal werd mijn tweede taal. Per toeval werd ik gevraagd voor de rol van Adviseur Bouw & Vastgoed, waarbij ik de schakel was tussen kandidaten en vastgoedklanten. Net een ander soort match, maar wel waar mijn vastgoednetwerk en -kennis goed van pas kwam.

Waarom heb je de overstap naar Interim Finance Group gemaakt?

Mijn vorige baan sloot goed aan op mijn kennis en interesses. Na bijna vier met plezier voor hen te hebben gewerkt was het tijd voor iets nieuws. En die uitdaging heb ik bij Interim Finance Group gevonden. Hier ga ik me voornamelijk richten op (nieuwe) opdrachtgevers, waarbij mijn uitgebreide vastgoednetwerk ontzettend goed van pas komt. Het spreekt mij aan dat we de Finance Consultants in dienst nemen en ons bekommeren om hun ontwikkeling. Het gaat dus verder dan de juiste match maken en plaatsen. Het zijn écht onze collega’s, dus daar wil je natuurlijk leuke nieuwe opdrachten voor vinden. Daar heb ik ontzettend veel zin in!

Kennismaken?

Ben je op zoek naar tijdelijke finance professionals in de richting van accounting & controlling en wil je weten hoe wij je daarbij kunnen helpen? Neem contact op met Sabine, via email of LinkedIn.

Solliciteer Direct!