... Skip to main content

Onze nieuwe Talent Manager

Joette de Vlam

Joette is een welkome aanvulling op het team in Amsterdam. Haar achtergrond en leerschool is het recruitmentvak, ze is een mensenmens en geniet van de kleine dingen in het leven. Als moeder van twee jonge kinderen is een goede work-life balance essentieel. In haar vrije tijd houdt ze van lange, gezellige etentjes met vrienden, sporten en reizen. Haar omgeving is een mengelmoes van culturen en dat ziet ze ook graag terug in haar werk en in haar collega’s.

Wat ga je bij ons doen?

Ik ga aan de slag als Talent Manager, waarbij ik me zal bezighouden met de professionele én persoonlijke ontwikkeling van onze Finance Consultants. Daarnaast ga ik me richten op het aantrekken van nieuw talent om onze organisatie (nog meer) te laten groeien. Een leuke afwisseling dus, het behouden van bestaand talent en tegelijkertijd nieuw potentiële kandidaten zoeken en aannemen (recruitment).

Vertel eens iets meer over je achtergrond?

Mijn eerste baan was in de detachering, ik had een gecombineerde rol: het beheren van bestaande relaties en het plaatsen van consultants op verschillende opdrachten. Daarna heb ik ruim 15 jaar ervaring opgedaan binnen recruitment in verschillende sectoren. Als commercieel persoon ben ik op verschillende vlakken zeer gedreven, maar mijn passie ligt toch wel in het verbinden van mensen. Voor een organisatie in finance heb ik toen de rol van corporate recruiter vervuld, waarin beide aspecten terugkwamen en erg goed bij mij paste. In die rol maakte ik ook voor het eerst kennis met Angelo, hij zat aan de klantzijde en ik aan de bureauzijde. Onze ideeën over recruitment en HR zijn altijd al complementair geweest, we vullen elkaar aan en werken graag samen. Het is dan ook ontzettend leuk dat we nu samenwerken binnen hetzelfde bedrijf en onze ideeën kunnen realiseren.

Waarom heb je de overstap naar Interim Finance Group gemaakt?

Interim Finance Group is een groeiende organisatie met enthousiaste, professionele en jonge mensen die altijd de menselijke kant van zaken prioriteert. Hun DNA en aanpak spreekt mij ontzettend aan en ik heb dan ook heel veel zin om daar onderdeel van te zijn. De groei van de organisatie biedt volop kansen voor mijn rol; ik kan zaken naar eigen inzicht inrichten en daar krijg ik energie van. Daarnaast is humor een belangrijke pijler in de organisatie, iedereen mag zichzelf zijn en dat is goede basis om mooie dingen te realiseren.

Kennismaken?

Ben je benieuwd naar de rol van Finance Consultant, of wil je meer weten over onze organisatie en aanpak? Neem dan contact op met Joette, via email of LinkedIn.

Solliciteer Direct! Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.