Skip to main content

Tom Heuvels (31), oprichter Interim Finance Group

“Mijn financiële achtergrond komt goed van pas”

“In 2014 ben ik in de arbeidsbemiddeling van financials terechtgekomen. Daarvoor heb ik vier jaar gewerkt als financial, wat aansloot op mijn studie. Mijn financiële achtergrond kwam goed van pas; ik begreep goed wat financials bezig hield en waar bedrijven naar op zoek waren. Na een tijd kon ik doorstromen en werd ik manager van de afdeling. Deze periode heeft me veel inzichten gegeven, ik was min of meer aan het ondernemen in loondienst en realiseerde me dat ondernemerschap mijn volgende carrièrestap zou zijn. Niet lang daarna hebben Jan en ik onze passie voor finance, arbeidsbemiddeling en ondernemen samengebracht en Interim Finance Group opgericht.”

“Wij bieden onze financials een op maat gemaakt opleidingsplan, carrière coaching, een een persoonlijke samenwerking en een goede sfeer met borrels en bijeenkomsten.”

Wat neem je mee aan ervaring?

“Kennis van de financiële markt; de rollen binnen een organisatie en de daarbij behorende verantwoordelijkheden. Daarnaast hebben we door de jaren heen een groot en relevant netwerk opgebouwd aan opdrachtgevers en finance professionals.”

Hoe onderscheidt Interim Finance Group zich van de rest?

“Wij richten ons uitsluitend op finance professionals; hun wensen en ambities.

Daarnaast hebben we een langetermijnvisie; we kijken continu kritisch naar hoe we meer data gedreven en efficiënt kunnen werken, zonder dat we onze persoonlijke benadering en connectie met medewerkers en opdrachtgevers verliezen.”

Waarin voegen jullie waarde toe, voor financials en voor opdrachtgevers?

“Wij bieden onze financials een op maat gemaakt opleidingsplan, carrière coaching, een een persoonlijke samenwerking en een goede sfeer met borrels en bijeenkomsten.

Naar onze opdrachtgevers toe stellen wij dezelfde normen en waarden: we zijn eerlijk, transparant, komen onze afspraken na en denken graag mee als business partner.”

Wat maakt jouw werk zo leuk?

“Allereerst het verbinden van professionals en opdrachtgevers. Daarnaast natuurlijk de ondernemerschap; het opbouwen van een duurzame organisatie. Ons team op kantoor is geweldig, ik ben graag op kantoor. Professioneel verloopt de samenwerking goed en ook op persoonlijk vlak hebben we een leuke klik.”

Hoe ziet de toekomst van Interim Finance Group eruit?

“We zijn op weg om een gerenommeerde speler in de markt te zijn, met goed opgeleide en gekwalificeerde financials die écht het verschil kunnen maken bij onze opdrachtgevers.”

Wil jij ons team komen versterken? Lees meer over onze opdrachten, netwerk en arbeidsvoorwaarden.

Join the club

Wij richten ons op ambitieuze finance professionals die zowel professioneel, als op persoonlijk vlak het beste uit zichzelf willen halen. Bij ons krijgen ze een vaste aanstelling en de gelegenheid hun carrière zelf uit te stippelen.

Solliciteer Direct!