Skip to main content

Onze nieuwe Business Manager

Bob Drupsteen

Bob Drupsteen is ons team in Amsterdam komen versterken, hij is 33 jaar en komt oorspronkelijk uit Alkmaar. Sinds zes jaar woont hij in Amsterdam Oud-West, waar hij zich helemaal thuis voelt. Bob is een familiemens en een begaan persoon, hij wordt blij van het opbouwen van langdurige relaties en deze te onderhouden. Een energieke duizendpoot die graag bezig blijft; hoe meer hij te doen heeft, hoe beter. Het meest gelukkig wordt Bob van een goede (oude) whisky en een kaasplankje. Ook in de sportschool is hij geregeld te vinden.

Wat ga je bij ons doen?

Als nieuwe Business Manager ben ik een verlengstuk tussen de klant en onze Finance Consultants. En dan vooral richting onze opdrachtgevers. Samen met Tom ben ik hun sparringpartner en heb ik volledige focus op hun behoeftes. Daarnaast zal ik het bestaande netwerk vergroten door actief te netwerken, we willen onze Finance Consultants leuke nieuwe opdrachten blijven kunnen aanbieden.

Vertel eens iets meer over je achtergrond?

Studeren was niet aan mij besteed, ik ben een praktisch mens. Al vrij jong ben ik fulltime gaan werken, als leidinggevende bij de grootste retailers van Nederland, waaronder H&M en Inditex. Het aannemen van personeel was mijn verantwoordelijkheid, waardoor ik vrij snel doorhad wat de voordelen zijn van samenwerken met arbeidsbemiddelingsbureaus. Mijn rol aan de klantzijde heeft me inzicht gegevens over de wensen en behoeften van opdrachtgevers, wat ik goed kon gebruiken in de volgende stap in mijn carrière: Accountmanager bij Regiodienst. De stap naar arbeidsbemiddeling is de juiste stap geweest, ik zou nu niets anders willen.

Waarom heb je de overstap naar Interim Finance Group gemaakt?

In de afgelopen vijf jaar heb ik ervaring opgedaan in verschillende disciplines van arbeidsbemiddeling. Finance is nieuw voor me en dus een uitgelezen kans om me op een ander gebied verder te ontwikkelen. Interim Finance Group is jonge, energieke club die enorm aan het groeien is; ik vind het supergaaf om onderdeel te mogen zijn van deze groei en impact te kunnen maken. Bovendien kan ik mijn rol naar eigen inzicht invullen, die vrijheid en vertrouwen past goed bij mij. Uiteraard speelt de klik met de collega’s ook een belangrijke rol, ik pas goed in de groep en kan 100% mezelf zijn. Ik kijk uit naar de komende tijd, waarin ik onze interne collega’s, Finance Consultants en opdrachtgevers beter kan leren kennen.

Kennismaken?

Ben je op zoek naar finance professionals en wil je weten hoe wij je daarbij kunnen helpen? Neem contact op met Bob, via email of LinkedIn.

Solliciteer Direct!