... Skip to main content

Finance specialisten op maat

Langdurige samenwerkingen

Persoonlijk en efficiënt

Onze samenwerking is persoonlijk en op basis van kwaliteit, transparantie en partnerschap.

Benieuwd naar onze finance professionals? Tom vertelt je er graag meer over, stuur hem een mailtje.

Over ons

Tom: “Interim Finance Group is mijn eerste onderneming. Met meer dan 10 jaar ervaring in detachering en finance heb ik in 2021 Interim Finance Group opgericht. We zijn een niche consultancybureau in Finance. Momenteel hebben we meer dan 75 Finance Consultants in dienst, we zetten ons dagelijks in bij onze opdrachtgevers, toonaangevende organisaties in de Randstad.”

Opdrachten

De opdrachten die we invullen zijn op het gebied van accounting en controlling. Onze Finance Consultants hebben een bachelor- of masterdiploma en worden door ons consistent getraind op vakinhoudelijke en persoonlijke vaardigheden. Ze hebben tussen de twee en tien jaar werkervaring.

Onze professionals kunnen onder meer worden ingezet voor de onderstaande functies/afdelingen:

– Accounting
– Controlling (Project, Financial, Business)
– FP&A
– Finance / project manager
– (Internal) Audit / Financial Compliance

Executive posities

Wil je een C1 level positie invullen? Ook dan kunnen we je helpen! We beschikken over een netwerk van zelfstandige professionals (zzp’ers) die we kunnen inschakelen voor vraagstukken die hieraan voldoen.

Langdurige samenwerkingen

Om de groei en ontwikkeling van onze finance professionals te waarborgen, zijn we op zoek naar strategische partnerschappen. Langdurige relaties. We bestaan nu uit meer dan 75 finance professionals die we op tijdelijke basis inzetten bij ons netwerk. Ze hebben een bachelor- of masterdiploma en tussen de twee en tien jaar relevante werkervaring opgedaan. Ook worden ze door ons begeleid en getraind op vakinhoudelijke- en persoonlijke vaardigheden. Het gaat om de volgende vakgebieden:

– Accounting
– Controlling (Financial, Business, Project)
– FP&A
– Finance / Project Manager

Industrie

Onze professionals hebben ervaring opgedaan in verschillende sectoren, waaronder; handel, retail, productie, pharma/chemie en vastgoed.

Kennismaken?

Benieuwd of we iets voor elkaar kunnen betekenen? Stuur ons een bericht, per mail of Whatsapp.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.