... Skip to main content

Interview Tom

Terugblik op een jaar ondernemen

Vorig jaar rond deze tijd besloot ik de stap te maken naar ondernemerschap, samen met Jan heb ik Interim Finance Group opgericht. In deze blog blik ik terug op al onze hoogtepunten – en dat waren er nogal wat in één jaar! Want wie had kunnen bedenken dat we in tijden van corona én in een super krappe arbeidsmarkt zo’n voortvarende start zouden maken? Trots en dankbaar kijk ik, samen met het interne team, terug op alle successen en leerpunten.

NEN-certificering

Afgelopen winter konden we al de SNA/NEN4400-certificering in ontvangst nemen. Het keurmerk toont aan dat we voldoen aan de gestelde werkgeversverplichtingen binnen de detacheringsbranche. Een belangrijke mijlpaal voor ons, onze medewerkers en opdrachtgevers.

Team Interim Finance Group

Ons team op kantoor is geweldig! Ik ben graag op kantoor. We kennen elkaar allemaal persoonlijk of via ons netwerk. Angelo was de eerste die aan boord kwam. Met hem hebben we jarenlang samengewerkt, waar hij aan de klantzijde zat en Jan en ik aan de bureauzijde. Onze competenties zijn complementair en zijn ervaring in HR en recruitment is van
grote toegevoegde waarde. Via Angelo hebben we Carmela aangetrokken, onze Marketing Manager. Zij heeft ons onder meer geholpen bij het kristalliseren van ons verhaal en de doorvertaling naar onze externe kanalen. Levi en Darryl volgden vrij snel daarna. Als Job Marketing Analyst houdt Levi zich bezig met het analyseren van onze campagnes en het doorvoeren van optimalisatieslagen aan de hand van inzichten uit data. Darryl is ons team komen versterken als Recruitment Consultant. Hij houdt zich bezig met het bemiddelen van financials voor vaste en tijdelijke posities.

Om de toestroom aan nieuwe aanvragen te kunnen bijbenen en de groei van onze organisatie te faciliteren, zijn we momenteel aan het werven voor drie nieuwe interne rollen. De persoonlijke klik is voor ons het allerbelangrijkst; we zijn een hecht team en volledig op elkaar afgestemd.

Wil je meer weten over onze interne vacatures? Neem dan contact met mij op.

Instroom Finance Consultants

Dat we in het eerste jaar met twintig Finance Consultants zouden groeien hadden we niet durven dromen. Via verschillende wegen hebben we gekwalificeerde financials (Finance Consultants) aan ons weten te binden. Daarnaast werken we op projectbasis samen met ZZP’ers, waar we inmiddels ook een uitgebreid netwerk van hebben opgebouwd. Door de corona maatregelen konden we niet eerder met iedereen bij elkaar komen, maar dat hebben we op 25 maart dubbel en dwars ingehaald! Bekijk hier de foto’s van ons eerste event en op onze Linkedin pagina een korte video impressie. De bijeenkomst kwam precies op het juiste moment, naast het uitwisselen van ervaringen konden we ook (eindelijk) weer in groepsverband genieten. Een uitgelezen kans om onze waardering voor ons netwerk uit te spreken; zij hebben altijd als onmisbare ambassadeurs opgetreden, wat ons netwerk in het afgelopen jaar verder heeft versterkt.

Een vernieuwd kantoor

Ons kantoor in het centrum van Amsterdam is onze trots. We begonnen klein en bescheiden, maar al snel merkten we dat onze ambities meer ruimte nodig hadden. Aan het einde van afgelopen jaar hebben we daarom gekozen om het naastgelegen kantoor bij te huren en daarmee ons werkruimte qua oppervlakte te verdubbelen. Het resultaat mag er zijn, Bekijk hier de foto’s van de verbouwing.

De introductie van IFG Search

Ons bedrijf staat boven alles voor goed werkgeverschap. Financials komen bij ons vast in dienst en wij plaatsen hen op verschillende interim projecten, bij verschillende opdrachtgevers. De vraagstukken van onze opdrachtgevers lopen uiteen, soms willen zij iemand voor een korte periode (interim), maar soms zoeken zij iemand voor vast in dienst. In het afgelopen jaar weten zij ons ook steeds vaker te vinden voor deze ‘werving & selectie-aanvragen’, dus hebben wij ervoor gekozen om onze dienstverlening op te splitsen en een nieuw label te introduceren ‘IFG Search’. Het nieuwe label wordt binnenkort gelanceerd en stelt ons in staat om gerichter onze opdrachtgevers te bedienen. Interim Finance Group is de drijvende kracht achter het label en blijft zich bezighouden met het aantrekken van consultants voor interim vraagstukken.

 

Een persoonlijke mijlpaal

Ook op persoonlijk vlak is er veel veranderd in het afgelopen jaar. Het kiezen voor ondernemerschap is een belangrijke mijlpaal geweest, maar voor het eerst vader worden is toch wel het mooiste wat me is overkomen. In juni is onze zoon Seff geboren. Mijn vriendin Miranda en ik genieten iedere dag, ondanks de korte nachten, van onze kleine man en verdelen de taken zo dat we onze passies kunnen blijven uitvoeren.

Een fantastisch mooi jaar, ik kan niets anders zeggen. Ik kijk uit naar 2022!

Solliciteer Direct! Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.