... Skip to main content

Jan Hessing (38), oprichter Interim Finance Group

“Focus op goed werkgeverschap”

Na zijn studie Bedrijfseconomie en korte loopbaan bij Deloitte kwam Jan In 2006 voor het eerst in aanraking met detachering; “Wat mij opviel was dat interim werken een mooie manier is om in een korte tijd veel ervaring op te doen. Wat mij ook opviel was de onpersoonlijke benadering van de meeste partijen”. Hij besloot zijn passie voor ondernemen te volgen en richtte in 2007 het recruitment bureau ‘Your Professionals’ op. In eerste instantie gericht op finance professionals, maar later kwamen er meer vakgebieden bij. In 2019 heeft hij het bedrijf verkocht aan de beursgenoteerde detacheerder DPA.

De oprichting van Interim Finance Group

“Na een jaar er tussenuit te zijn geweest, besloot ik in 2020 weer te ondernemen. Ondanks dat er steeds meer aanbieders zich aandienen en de markt verzadigd lijkt, zien Tom en ik nog volop kansen. Met deze ambitie en drive richtten we in 2021 Interim Finance Group op. Voor financials, door financials. Nu zetten wij ons exclusief in om ambitieuze financials te linken aan interessante opdrachten bij toonaangevende opdrachtgevers”.

Wat kunnen jullie finance professionals bieden?

“Een sterk netwerk, focus en goed werkgeverschap. Wij richten ons op ambitieuze finance professionals die in het begin van hun carrière zitten. Ze willen zich bij ons ontwikkelen om zowel professioneel, als op persoonlijk vlak het beste uit zichzelf halen. Met een breed opleidingsplan bieden we onze consultants de mogelijkheid zichzelf verder te ontwikkelen. Bij ons krijgen ze een vaste aanstelling en de gelegenheid hun carrière zelf uit te stippelen”.

Wil jij ons team komen versterken? Lees meer over onze opdrachten, netwerk en arbeidsvoorwaarden.

ZZP’er, vast dienstverband?

Ook freelancers/ZZP’ers kunnen bij ons terecht voor interessante opdrachten. Ben je juist op zoek naar een baan in vast dienstverband bij een van onze opdrachtgevers? Ons netwerk is uitgebreid en biedt mogelijkheden.

Solliciteer Direct! Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.