... Skip to main content

Angelo Rechards (34), Manager HR & Recruitment

“We vullen elkaar goed aan”

“Ruim 15 jaar heb ik in HR en corporate recruitment gewerkt voor internationale en beursgenoteerde organisaties. In deze tijd heb ik ook Jan en Tom leren kennen, ze waren onze preferred supplier en we bouwden een goede relatie op. Toen zij begin 2021 Interim Finance Group gingen oprichten hebben ze mij benaderd. Mijn besluit was snel gemaakt; onze competenties zijn complementair en mijn ervaring vanuit de klantzijde is van grote toegevoegde waarde. Daarnaast kan ik ondernemend bezig zijn en ben ik onderdeel van de groei van een startende onderneming; dat is misschien nog wel de allerbelangrijkste motivatie!”

Wat neem je mee aan ervaring?

“In mijn huidige rol ben ik eindverantwoordelijk voor het HR beleid en voor de aansturing van het recruitment team op kantoor. Beide zaken heb ik uitvoerig gedaan in mijn vorige banen. Als Corporate Recruiter heb ik me onder meer beziggehouden met employer branding, campus recruitment, talent management en het werven van personeel op alle niveaus en binnen verschillende vakgebieden. Finance is wel altijd de rode draad in mijn carrière geweest, daardoor heb ik door de jaren heen een groot netwerk kunnen opbouwen aan (internationale) kandidaten en weet ik snel de juiste match te maken.”

Hoe onderscheidt Interim Finance Group zich van de rest?

“Hoewel wij een relatief nieuwe speler op de markt zijn, kennen veel kandidaten en opdrachtgevers ons al heel lang. Wij geloven in een persoonlijke benadering en zijn nauw betrokken. Daarnaast zien wij het als onze taak om zowel kandidaten als opdrachtgevers mee te nemen in de huidige arbeidsmarktontwikkelingen. We zijn transparant, eerlijk en denken als specialisten altijd constructief en kritisch mee.”

Wat kun je zeggen over de huidige arbeidsmarkt?

“Die is erg uitdagend; weinig beschikbare kandidaten en werkgevers zijn tot alles in staat zijn om de juiste mensen te werven en te behouden. Opvallend hoge salarissen zijn daar een voorbeeld van. Voor het MKB is het bijna niet meer mogelijk om tegen grote organisaties te concurreren en persoonlijk vind ik dat geen positieve ontwikkeling. Desalniettemin zien wij gelukkig nog altijd mogelijkheden, met name op het gebied van het arbeidsvoorwaardenpakket en de selectiecriteria van potentiële kandidaten.”

Waarom zou een financial zich aansluiten bij Interim Finance Group?

“Waarom niet! Wij bieden financials een sterk arbeidsvoorwaardenpakket, waarin hun ontwikkeling op persoonlijk en inhoudelijk vlak centraal staat. Daarnaast een jobcoach waarmee ze maandelijks in contact staan en in samenwerking met HR wordt er een ontwikkelplan opgesteld. Als consultant sta je bij ons dus echt aan het roer van je eigen (persoonlijke) ontwikkeling. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om bij verschillende bedrijven in de keuken te kijken; voor sommigen kan dit een springplank naar het ondernemerschap zijn, iets waar wij onze consultants ook graag in begeleiden.”

Wil jij ons team komen versterken? Lees meer over onze opdrachten, netwerk en arbeidsvoorwaarden.

Wat maakt jouw werk zo leuk?

“Het écht contact maken met mensen en de impact die je kan maken op iemands leven. Een nieuwe baan kan zoveel betekenen voor een individu en daar haal ik mijn voldoening uit. Toekomstperspectief is voor mij ook erg belangrijk. Onze doelstellingen voor de komende drie jaar zijn duidelijk en ik kan met trots zeggen dat we niet alleen goed op weg zijn om deze waar te maken, maar dat we op bepaalde onderdelen zelfs vooruitlopen. Als dat niet motiverend is! Ook de samenwerking met het team en het bouwen aan een organisatie van morgen draagt bij dat ik met plezier aan het werk ben.”

Vacatures

Ook freelancers/ZZP’ers kunnen bij ons terecht voor interessante opdrachten. Ben je juist op zoek naar een baan in vast dienstverband bij een van onze opdrachtgevers? Ons netwerk is uitgebreid en biedt mogelijkheden.

Onze Finance Consultants

swipe voor meer

Vanity Dap

Omar Asrih

Yasin Zakaria

Sander Boulnouar

Nisa Nur Günes

Marit van Otten

Juan van der Weg

Jasper Luijt

Halil Eroglu

Fatima Aktam

Daniël van Veen

Chayenne Flohr

Berkay Akturk

Dheeraj Bissumbhar

Simon van Zanten

Hilde Rongen

Leila Mohemi

Merredith Jozefzoon

Shailesh Jagroep

Mindy Lou Lima Coelho

Tuan Thai

Luuk Nieuwveen

Justiën Teunissen

Coen de Jong

Het interne team

swipe voor meer
+
-

Darryl Kaliey

Sr. Recruitment Consultant
+
-

Omar Velland

Digital Marketeer
+
-

Jan Hessing

Director
+
-

Angelo Rechards

Head of HR & Recruitment
+
-

Hidde Koopman

Recruitment Consultant
+
-

Sandrine Timmerman

HR Officer
+
-

Joette de Vlam

Talent Manager
+
-

Tom Heuvels

Director
+
-

Sabine Bunink

Business Manager
Solliciteer Direct! Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.