Skip to main content

De link tussen ambitieuze financials en interim opdrachten

Werken als Finance Consultant bij Interim Finance Group

Samen werken wij aan jouw toekomst
Iedereen is uniek, met eigen talenten en ambities. Wij geloven niet in gebaande paden, wél in het samen creëren van een pad wat voor jou goed voelt en naar groei leidt. Jouw ontwikkeling en (persoonlijke) doelen staan bij ons centraal en daar ga je, samen met een Talent Manager, mee aan de slag. Alles wat we doen is maatwerk en volledig gericht op jouw ambities, talenten en persoonlijke/professionele groei.

Jouw carrièrepad

Als Young Professional sta je aan het begin van je carrière en krijg je bij ons de kans om je talenten te ontplooien. Afhankelijk van je ervaring, word je ingezet als Medewerker Finance, GL Accountant of Assistant Controller bij onze opdrachtgevers. Hier ontwikkel je een solide basis binnen finance om vanuit daar de stap naar bijvoorbeeld controlling te maken. Je wordt begeleidt door een Talent Manager en vanuit de IFG Academy worden er verschillende trainingen aangeboden zoals Communicatiestijlen en pitchen, Excel, Power BI, zakelijk Engels en persoonlijk leiderschap. Daarnaast is het mogelijk om binnen je vakgebied een breed scala aan soft & hard skill trainingen/ opleidingen te volgen.

Als Professional ben je in staat om zelfstandig je werkzaamheden uit te voeren. Je hebt kennis gemaakt met verschillende rollen binnen accounting of controlling en begint mogelijk voorkeuren te ontwikkelen. Afhankelijk van waar je in je pad staat ga je bijvoorbeeld aan de slag als Property Controller, Project Controller, Financial Controller of Business Controller. Samen met de Talent Manager breng je in kaart wat er nodig is om je als expert te specialiseren. Hoe kunnen we jouw talenten en competenties verder verdiepen? Vanuit de IFG Academy worden er verschillende trainingen georganiseerd zoals Communicatiestijlen en pitchen, Excel (advanced), Power BI (advanced), Zakelijk Engels en persoonlijk leiderschap. Daarnaast is het mogelijk om binnen je vakgebied een breed scala aan soft & hard skill trainingen/ opleidingen te volgen.

Als Expert ben je (op weg naar het worden van) een specialist in jouw gebied. Je hebt je breed ontwikkeld en ruime ervaring opgedaan en nu is het tijd voor de volgende stap. Jouw specialisme wordt leidend als het gaat om de opdrachten die je uitvoert, dit kan zijn als Senior Business Controller of als Senior Financial Controller. Samen met de Talent Manager ga je op zoek naar een verdieping in jouw kennis, denk aan het volgen van een Executive Master opleiding. Je kan je ook bijvoorbeeld meer op de technische/IT kant van finance richten en AI of procesoptimalisaties studies volgen.

Talent Cyclus

HR Talent Cyclus

Jouw (persoonlijke) ontwikkeling staat bij ons centraal. Wij vinden het belangrijk dat je gezien en gehoord voelt en dat je voldoende begeleiding krijgt om te werken aan je persoonlijke en professionele doelen. Bij ons werken we volgens een HR Talent Cycle. Dit is een cyclus die we samen doorlopen om de voortgang van je ontwikkeling te waarborgen. We stellen doelen op en aan de hand van terugkerende maandelijkse, halfjaarlijkse en eindejaar evaluaties houden we jouw ontwikkeling goed in de gaten.

Sollicitatieprocedure

In de onderstaande tijdlijn kun je precies zien hoe onze sollicitatieprocedure eruit ziet, zo kom je niet voor verrassingen te staan!

Je solliciteert straks (of morgen ;)) via de website
Jouw sollicitatie wordt beoordeeld door onze recruiters
Een recruiter neemt telefonisch contact op om kennis te maken en een afspraak te maken
Het 1e gesprek vindt plaats bij ons op kantoor, met HR
Het 2e gesprek vindt plaats bij ons op kantoor, met het management
Zijn we een match? Dan ontvang je per mail een aanbod van ons
Hebben we een overeenkomst? Dan mail je het document ondertekend terug
Wij stellen jouw contract op en nodigen je uit voor onze Onboardingdag (jouw 1e werkdag)

Onze collega’s

Kom je ons ook versterken? Word onderdeel van een gezellige en hechte community van financials.
Lees hieronder wat onze collega’s leuk vinden aan hun baan of bekijk hier het hele team.

“In ons dagelijks werk staan cijfers centraal, maar dat geldt niet voor onze organisatie. Ik heb me nooit een nummer gevoeld.” Hilde, Property Controller
“We zijn een hechte club, met betrokken collega’s. Er staat altijd wel iemand voor je klaar met advies of een luisterend oor.” Damien, Assistant Controller
"Op kantoor ben je gegarandeerd van leuke collega’s, ik kom graag naar bijeenkomsten en feestjes!" Marco, Financial Controller

Wij zijn trots op onze opdrachtgevers. Ons bedrijf is jong, maar ons netwerk gaat sinds 2006 mee. Zij kiezen voor ons omdat we persoonlijk, transparant, eerlijk en ondernemend zijn.

Onze arbeidsvoorwaarden

Veel organisaties beloven het, maar bij ons sta jij écht centraal. Je ziet het terug in de waardering die wij bieden op verschillende onderdelen binnen ons arbeidsvoorwaardenpakket. Naast een aantrekkelijk salaris bieden we de volgende arbeidsvoorwaarden:

  • Salaris: Young Professional: € 2.850,- tot € 3.500,- | Professional: € 3.500,- tot € 5.000,- | Expert: € 5.000,- +
  • Vakantiedagen: uitrusten vinden wij belangrijk, daar hebben we 26 vakantiedagen per jaar voor gereserveerd
  • Lease auto/NS business card: uiteraard zorgen we dat je comfortabel reist (en de blits maakt) in één van onze lease autos, die je ook privé mag rijden. Of je kiest voor een NS business card
  • Pensioen regeling: later komt sneller dan je denkt! Start nu met het opbouwen van je potje. Wij bieden een mooie regeling aan via Stipp
  • Go Vital: spierballen kweken? Je kan via ons een regeling treffen en op veel sportscholen verspreid in de Randstad terecht voor een voordelige prijs
  • 8,33 % vakantiegeld: tijdens de 26 vakantiedagen moet je wel ergens heen kunnen gaan, toch? Jij mag kiezen, of in 1 x uitbetaald in mei of elke maand 1/12e deel
  • Ontwikkeling: wij bieden een op maat gemaakt ontwikkelingsplan gericht op jouw talenten en ambities
  • Collectiviteit: sharing is caring <3 Via ons kan je een collectiviteitskorting krijgen op verschillende aanvullende pakketten van zorgverzekeraars.

Visie en kernwaarden

Dit zijn wij!

Als ambitieuze finance professional sluit je je vroeg in jouw carrière bij ons aan. Bij ons ontwikkel je je zowel persoonlijk, als in je vak en ontdek je welk type organisatie en rol het beste bij je past.

Onze aanpak is persoonlijk, integer, transparant, innovatief en ondernemend. Herken jij jezelf hierin? Join the club!

Borrels, bijeenkomsten en events

Professionaliteit staat bij ons op voorop, onze klanten weten wat ze aan je hebben. Als Finance Consultant bij Interim Finance Group ben je het visitekaartje van het bedrijf. Juist daarom vinden we het belangrijk dat je zowel bij de klant, als bij ons een thuishaven hebt. Iedere maand zien we je graag op kantoor voor onze VrijMiBo. Ons kantoor naast het Waterlooplein is historisch, maar qua faciliteiten helemaal up to date. Verwacht (thema)borrels met karaoke, DJ’s, M/Cocktails en vooral heel veel gezelligheid. Daarnaast organiseren we sportieve bijeenkomsten waarbij je alle (nieuwe) collega Finance Consultants weer kunt ontmoeten. Ook vinden we het belangrijk om maatschappelijk betrokken te blijven, als team, en dus steunen we actief stichtingen die een bijdrage leveren aan een betere samenleving, zoals IMC Weekendschool.

Kennismaken?

Benieuwd of we iets voor elkaar kunnen betekenen? Stuur ons een bericht, per mail of Whatsapp.