... Skip to main content

Van accountancy naar een carrière in het bedrijfsleven

Wanneer maak jij de overstap?

Werk jij momenteel binnen de accountancy en kijk je ontzettend op tegen de busy season die voor de deur staat? Ben je klaar met PBC lijsten, steekproeven, (samenstel)verklaringen en documentatievereisten? Wil jij jouw stempel drukken en écht het verschil kunnen maken? Dan zijn wij op zoek jou.

Bij ons kom je vast in dienst als Finance Consultant en ga je direct aan de slag bij verschillende opdrachtgevers in de rol van Financial-, Business- of Projectcontroller.

Het bedrijfsleven biedt diversiteit; je kan verschillende kanten op en actief met je carrièreplanning aan de slag. Strategisch op zoek gaan naar functies die je naar een volgend niveau kunnen brengen. En wij helpen je!

Het verschil tussen accountancy en het bedrijfsleven

  • Cultuur: binnen de accountancy werk je met gelijkgestemden, terwijl je het bedrijfsleven samenwerkt met collega’s vanuit verschillende disciplines. Jouw expertise maakt echt het verschil, je laat iets achter waar de organisatie mee verder kan.
  • Carrièrepad: bij accountantsorganisaties is jouw carrièrepad duidelijk; iedereen bezit of is in de aanloop naar een RA-/AA-titel. Het ultieme doel is partner worden, maar niet iedereen heeft de ambitie om deze rol te vervullen. In het bedrijfsleven kun je verschillende kanten op en werk je met collega’s met uiteenlopende achtergronden en niveaus, wat het werk afwisselend maakt.
  • Salaris: dat je als accountant meer verdient is niet persé waar. Een stap naar het bedrijfsleven kan en betekent ook vaak een stap maken je salaris.

Join the club

Als Financial Consultant bij Interim Finance Group zet je je dagelijks in om (tijdelijke) opdrachten tot een succes te maken. Onze opdrachtgevers zijn internationale/ beursgenoteerde organisaties, scale ups en bedrijven in de financiële dienstverlening.

Werken bij Interim Finance Group staat voor zekerheid, variatie en (persoonlijke) ontwikkeling. Een goede balans tussen werk en privé staat bij ons centraal. Wij geloven dat je als je doet wat je leuk vindt, je beter wordt in wat je doet. Een win-winsituatie.

Lees meer

Wij zijn trots op onze opdrachtgevers. Ons bedrijf is jong, maar ons netwerk gaat sinds 2006 mee. Zij kiezen voor ons omdat we persoonlijk, transparant, eerlijk en ondernemend zijn.

Kennismaken?

Benieuwd of we iets voor elkaar kunnen betekenen? Stuur ons een bericht, per mail of Whatsapp.

Solliciteer Direct! Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.