... Skip to main content

Kom bij ons werken

Vacature Financial Controller

HBO/WO Medior Nederlands € 3000 - € 5000

De volgende stap als Financial Controller? 

Bij Interim Finance Group staat de ontwikkeling van jou als finance professional centraal. Dit betekent dat je bij ons in dienst als Finance Consultant maar als Financial Controller en onder begeleiding van een Talent Manager een ontwikkelplan opstelt en volgt.

Jullie houden maandelijkse check in’s en komen elk kwartaal samen voor een POP gesprek. Je vervult verschillende rollen bij verschillende opdrachtgevers en volgt relevante opleidingen/cursussen, zodat je in een relatief korte tijd verschillende projectervaringen opdoet.
Lees meer op onze Werken bij pagina.

Daarnaast heb je bij ons op kantoor altijd een thuishaven; flexplekken genoeg! Je wordt onderdeel van een community van gelijkgestemden en blijft (met elkaar) in verbinding door borrels, trainingen en online communicatie.

Functie


Financial Controller

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde professional die ervaring heeft opgedaan in verschillende rollen binnen accounting of controlling en via ons projectmatig wil gaan werken als Financial Controller.

Als Financial Controller ben je verantwoordelijk voor het opstellen van financiële rapportages en analyses en het bewaken van de financiële prestaties van onze opdrachtgevers. Met scherpe analytische vaardigheden interpreteer en presenteer je complexe financiële gegevens met finesse, zowel intern als extern.

Je waarborgt de financiële gezondheid en resultaten van de opdrachtgever. Als Financial Controller lever je ook substantiële bijdragen aan procesverbeteringen en systeemoptimalisaties, met als doel alles naadloos te laten verlopen. Daarbij ben je actief bezig met de automatisering en optimalisatie van de financiële afdeling, waarmee je de opdrachtgever in staat stelt om altijd met de meest actuele inzichten te werken.

Je hebt als Financial Controller een centrale rol in het verschaffen van de juiste financiële inzichten aan het management, waarbij je zorgdraagt voor tijdige en accurate financiële verantwoording. Dit omvat onder andere het verzorgen van periodieke afsluitingen en rapportages.

Competenties

Een competentie die we graag zien bij een professional die wilt groeien naar of werken als Financial controller is nieuswgierigheid. Binnen je vakgebied ben je uiteraard volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Bij elke opdrachtgever zijn je taken weliswaar uniek, maar jouw toewijding aan het leveren van hoogwaardige financiële expertise blijft constant.

Wat bieden wij?

 • Vakantiedagen: uitrusten vinden wij belangrijk, daar hebben we 26 vakantiedagen per jaar voor gereserveerd
 • Lease auto/NS business card: uiteraard zorgen we dat je comfortabel reist (en de blits maakt) in één van onze lease autos, die je ook privé mag rijden. Of je kiest voor een NS business card
 • Pensioen regeling: later komt sneller dan je denkt! Start nu met het opbouwen van je potje. Wij bieden een mooie regeling aan via Stipp
 • Go Vital: spierballen kweken? Je kan via ons een regeling treffen en op veel sportscholen verspreid in de Randstad terecht voor een voordelige prijs
 • 8,33 % vakantiegeld: tijdens de 26 vakantiedagen moet je wel ergens heen kunnen gaan, toch? Jij mag kiezen, of in 1 x uitbetaald in mei of elke maand 1/12e deel
 • Ontwikkeling: wij bieden een op maat gemaakt ontwikkelingsplan gericht op jouw talenten en ambities
 • Collectiviteit: sharing is caring <3 Via ons kan je een collectiviteitskorting krijgen op verschillende aanvullende pakketten van zorgverzekeraars.

Wat breng jij?

 • Je hebt twee tot vijf jaar relevante werkervaring opgedaan als bijvoorbeeld Financieel Accountant;
 • Je bent ambitieus en wilt het maximale uit jezelf te halen d.m.v. vakinhoudelijke trainingen en persoonlijke ontwikkeling;
 • Je hebt een relevante afgeronde HBO- en/of WO-opleiding;
 • Je hebt ervaring met een ERP systeem (Exact, SAP, Oracle);
 • Je staat bekend als iemand die sociaal, ondernemend, ambitieus en flexibel is.

Sollicitatieprocedure

In de onderstaande tijdlijn kun je precies zien hoe onze sollicitatieprocedure eruit ziet, zo kom je niet voor verrassingen te staan!

Je solliciteert straks (of morgen ;)) via de website
Jouw sollicitatie wordt beoordeeld door onze recruiters
Een recruiter neemt telefonisch contact op om kennis te maken en een afspraak te maken
Het 1e gesprek vindt plaats bij ons op kantoor, met HR
Het 2e gesprek vindt plaats bij ons op kantoor, met het management
Zijn we een match? Dan ontvang je per mail een aanbod van ons
Hebben we een overeenkomst? Dan mail je het document ondertekend terug
Wij stellen jouw contract op en nodigen je uit voor onze Onboardingdag (jouw 1e werkdag)

Solliciteren

Spreekt deze vacature je aan en herken je jezelf in het profiel? Reageer dan snel en stuur ons je cv en motivatiebrief. Wij kijken uit naar je reactie!


Solliciteer Direct! Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.