... Skip to main content

Kom bij ons werken

Landingspagina Vacature Template

HBO/WO Medior Nederlands en Engels € 3000 - € 5000

Toe aan de volgende stap in je carriere? 

Bij Interim Finance Group staat de ontwikkeling van jou als finance professional centraal. Dit betekent dat je bij ons in dienst komt als Finance Consultant en onder begeleiding van een Talent Manager een ontwikkelplan opstelt en volgt.

Jullie houden maandelijkse check in’s en komen elk kwartaal samen voor een POP gesprek. Je vervult verschillende rollen bij verschillende opdrachtgevers en volgt relevante opleidingen/cursussen, zodat je in een relatief kortere tijd verschillende projectervaringen opdoet.
Lees hier meer over op onze werkenbij pagina.

Daarnaast heb je bij ons op kantoor altijd een thuishaven; flexplekken genoeg! Je wordt onderdeel van een community van gelijkgestemden en blijft (met elkaar) in verbinding door borrels, trainingen en online communicatie.

Functie

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde professional die ervaring heeft opgedaan in verschillende rollen binnen accounting of controlling en via ons projectmatig wil gaan werken als Financial Controller.

Als Financial Controller ben je verantwoordelijk voor het opstellen van financiële rapportages en analyses en het bewaken van de financiële prestaties van onze opdrachtgevers. Met scherpe analytische vaardigheden interpreteer en presenteer je complexe financiële gegevens met finesse, zowel intern als extern.

Je waarborgt de financiële gezondheid en resultaten van de opdrachtgever. Als Financial Controller lever je ook substantiële bijdragen aan procesverbeteringen en systeemoptimalisaties, met als doel alles naadloos te laten verlopen. Daarbij ben je actief bezig met de automatisering en optimalisatie van de financiële afdeling, waarmee je de opdrachtgever in staat stelt om altijd met de meest actuele inzichten te werken.

Je hebt als Financial Controller een centrale rol in het verschaffen van de juiste financiële inzichten aan het management, waarbij je zorgdraagt voor tijdige en accurate financiële verantwoording. Dit omvat onder andere het verzorgen van periodieke afsluitingen en rapportages.

Een competentie die we graag zien bij een professional die wilt groeien naar of werken als Financial controller is nieuswgierigheid. Binnen je vakgebied ben je uiteraard volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Bij elke opdrachtgever zijn je taken weliswaar uniek, maar jouw toewijding aan het leveren van hoogwaardige financiële expertise blijft constant.

Wat breng jij?

Wat breng jij?

 • Je hebt twee tot vijf jaar relevante werkervaring opgedaan als bijvoorbeeld Financieel Accountant;
 • Je bent ambitieus en wilt het maximale uit jezelf te halen d.m.v. vakinhoudelijke trainingen en persoonlijke ontwikkeling;
 • Je hebt een relevante afgeronde HBO- en/of WO-opleiding;
 • Je hebt ervaring met een ERP systeem (Exact, SAP, Oracle);
 • Je staat bekend als iemand die sociaal, ondernemend, ambitieus en flexibel is.

Wat bieden wij?

Wat bieden wij?

 • Vakantiedagen: uitrusten vinden wij belangrijk, daar hebben we 26 vakantiedagen per jaar voor gereserveerd
 • Lease auto/NS business card: uiteraard zorgen we dat je comfortabel reist (en de blits maakt) in één van onze lease autos, die je ook privé mag rijden. Of je kiest voor een NS business card
 • Pensioen regeling: later komt sneller dan je denkt! Start nu met het opbouwen van je potje. Wij bieden een mooie regeling aan via Stipp
 • Go Vital: spierballen kweken? Je kan via ons een regeling treffen en op veel sportscholen verspreid in de Randstad terecht voor een voordelige prijs
 • 8,33 % vakantiegeld: tijdens de 26 vakantiedagen moet je wel ergens heen kunnen gaan, toch? Jij mag kiezen, of in 1 x uitbetaald in mei of elke maand 1/12e deel
 • Ontwikkeling: wij bieden een op maat gemaakt ontwikkelingsplan gericht op jouw talenten en ambities
 • Collectiviteit: sharing is caring <3 Via ons kan je een collectiviteitskorting krijgen op verschillende aanvullende pakketten van zorgverzekeraars.

Solliciteren

Spreekt deze vacature je aan en herken je jezelf in het profiel? Laat je gegevens dan achter door op Solliciteer te klikken en wij nemen binnen 24 uur contact met je op. Wij kijken uit naar je reactie!

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.