... Skip to main content

Kom bij ons werken

Vacature Financial Accountant

HBO/WO Medior Nederlands en Engels € 3000 - € 5000

Toe aan de volgende stap in je carriere? 

Bij Interim Finance Group staat de ontwikkeling van jou als finance professional centraal. Dit betekent dat je bij ons in dienst komt als Finance Consultant en onder begeleiding van een Talent Manager een ontwikkelplan opstelt en volgt.

Jullie houden maandelijkse check in’s en komen elk kwartaal samen voor een POP gesprek. Je vervult verschillende rollen bij verschillende opdrachtgevers en volgt relevante opleidingen/cursussen, zodat je in een relatief korte tijd verschillende projectervaringen opdoet.
Lees meer op onze Werken bij pagina.

Daarnaast heb je bij ons op kantoor altijd een thuishaven; flexplekken genoeg! Je wordt onderdeel van een community van gelijkgestemden en blijft (met elkaar) in verbinding door borrels, trainingen en online communicatie.

Functie

Ben jij een gemotiveerde professional die ervaring heeft opgedaan in accounting? Lijkt het je leuk om via ons projectmatig te ontwikkelen binnen een accounting of controlling rol? Dan zijn we misschien wel op zoek naar jou.

Je hebt ervaring opgedaan met maandafsluitingen, jaarrekeningen, stakeholdermanagement, het uitvoeren van boekingen in ERP-systemen, het opstellen en analyseren van rapportages, consolidaties, fiscale vraagstukken en het uitvoeren van controles.

Daarnaast ben je bedreven in het geven financieel advies en ben je oplossingsgericht. Je streeft naar effectieve samenwerkingen met directe collega’s en senior accountants om projecten tijdig en succesvol af te ronden.

Een belangrijke competentie voor deze rol is leergierigheid; je blijft voortdurend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in je vakgebied en bent actief bezig met je (persoonlijk) ontwikkeling.

Wat breng jij?

Wat breng jij?

 • Je brengt minimaal 2 jaar relevante werkervaring als Accountant;
 • Je bent ambitieus en wilt het maximale uit jezelf te halen d.m.v. vakinhoudelijke trainingen en persoonlijke ontwikkeling;
 • Je hebt een relevante afgeronde HBO- en/of WO-opleiding;
 • Je hebt kennis van boekhoudkundige software en tools;
 • Je hebt analytisch denkvermogen en probleemoplossende vaardigheden;
 • Je staat bekend als iemand die nauwkeurig, sociaal, ondernemend, ambitieus en flexibel is.

Wat bieden wij?

Wat bieden wij?

 • Vakantiedagen: uitrusten vinden wij belangrijk, daar hebben we 26 vakantiedagen per jaar voor gereserveerd
 • Lease auto/NS business card: uiteraard zorgen we dat je comfortabel reist (en de blits maakt) in één van onze lease autos, die je ook privé mag rijden. Of je kiest voor een NS business card
 • Pensioen regeling: later komt sneller dan je denkt! Start nu met het opbouwen van je potje. Wij bieden een mooie regeling aan via Stipp
 • Go Vital: spierballen kweken? Je kan via ons een regeling treffen en op veel sportscholen verspreid in de Randstad terecht voor een voordelige prijs
 • 8,33 % vakantiegeld: tijdens de 26 vakantiedagen moet je wel ergens heen kunnen gaan, toch? Jij mag kiezen, of in 1 x uitbetaald in mei of elke maand 1/12e deel
 • Ontwikkeling: wij bieden een op maat gemaakt ontwikkelingsplan gericht op jouw talenten en ambities
 • Collectiviteit: sharing is caring <3 Via ons kan je een collectiviteitskorting krijgen op verschillende aanvullende pakketten van zorgverzekeraars.

Solliciteren

Spreekt deze vacature je aan en herken je jezelf in het profiel? Laat dan je gegevens achter, klik op de Solliciteer button en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.