Skip to main content

Je wilt ondernemen, maar nu nog niet...

Tijd om jezelf op de kaart te zetten

Je wilt uiteindelijk als interim finance consultant aan de slag, maar nu nog niet. Nu kies je nog voor de zekerheid van een vast inkomen en de mogelijkheid om verder te studeren. Wij begrijpen dat. Bij Interim Finance Group krijg je de kans om jezelf op de kaart te zetten bij verschillende bedrijven, maar dan wel met een vaste aanstelling. Ondernemen zonder risico, dat klinkt te goed om waar te zijn.

Join the club

Werken bij Interim Finance Group staat voor zekerheid, variatie en (persoonlijke) ontwikkeling. Een goede balans tussen werk en privé staat bij ons centraal. Wij geloven dat je als je doet wat je leuk vindt, je beter wordt in wat je doet. Een win-winsituatie.

Als financial consultant van Interim Finance Group zet je je dagelijks in om (tijdelijke) opdrachten tot een succes te maken. Onze opdrachtgevers zijn internationale/ beursgenoteerde organisaties, scale ups en bedrijven in de financiële dienstverlening.

Personal branding, ontwikkel jouw merk

Een duidelijk (online) profiel van wie je bent, wat je kan en waar je voor staat is essentieel voor startende ondernemers. Heb jij de ambitie om verder te groeien, je talenten te ontdekken en jezelf krachtig te profileren? Stuur ons een bericht, wij geven drie trainingen weg (t.w.v. 550,- per training). Aanmelden kan tot 29 oktober 2021. 

Aanmelden

Wij zijn trots op onze opdrachtgevers. Ons bedrijf is jong, maar ons netwerk gaat sinds 2006 mee. Zij kiezen voor ons omdat we persoonlijk, transparant, eerlijk en ondernemend zijn.

Kennismaken?

Benieuwd of we iets voor elkaar kunnen betekenen? Stuur ons een bericht, per mail of Whatsapp.

Solliciteer Direct!