... Skip to main content

Kom ons team versterken als

Junior Controller

Heb jij minimaal twee jaar werkervaring opgedaan en ben je toe aan een opstap in je carrière? Start bij ons als Junior Controller, ontdek welke type organisatie het beste bij je past en geef je financiële carrière een boost.

Als Junior Controller word je ingezet op de control afdeling bij onze opdrachtgevers en ga je aan de slag met opdrachten op het gebied van Financial Control, Business Control of Project Control. Een opdracht duurt gemiddeld zes maanden, waardoor je in een korte tijd verschillende ervaringen opdoet.

Jouw succes is ons succes! Wij zorgen ervoor dat jij alle gereedschappen krijgt om uit te blinken in jouw rol. Zo bieden we je de mogelijkheid om deel te nemen aan onze “Data Course”, met trainingen op het gebied van Excel, Power BI, SQL en Power Point. Daarnaast word je on the job begeleid door een Senior Controller, waar je vragen aan kan stellen en van kan leren.

Join the club

Werken bij Interim Finance Group staat voor variatie, fun en (persoonlijke) ontwikkeling. Wij geloven dat als je doet wat je leuk vindt, je beter wordt in wat je doet. Daarom koppelen we je aan het begin van het traineeship aan een loopbaancoach, een ervaren interim finance manager, die samen met jou een persoonlijk ontwikkelingsplan opstelt.

Je wordt ingezet bij een van onze opdrachtgevers; top-200 bedrijven bestaande uit internationale/beursgenoteerde organisaties, scale ups en bedrijven binnen de financiële dienstverlening.

 

Jouw voordelen op een rij:


  • Een startsalaris tussen € 3.000 en € 3.750
  • Direct een vast contract
  • Auto van de zaak (waar je ook privé mee mag rijden)
  • Meerdere unieke opdrachten bij top-200 organisaties
  • Uitgebreide opleidingsmogelijkheden (externe opleidingen en persoonlijke ontwikkeling)
  • Een loopbaancoach die samen met jou een persoonlijk ontwikkelingsplan opstelt
  • Gezellige borrels en uitjes

 

Benieuwd naar jouw potentiële opdrachtgevers? Ons bedrijf is jong, maar ons netwerk gaat sinds 2006 mee. Zij kiezen voor ons omdat we persoonlijk, transparant, eerlijk en ondernemend zijn. Iedere maand komen er nieuwe opdrachtgevers bij!

Kennismaken?

Benieuwd of we iets voor elkaar kunnen betekenen? Stuur ons een bericht, per mail of Whatsapp.

Solliciteer Direct! Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.