Ben jij (binnenkort) klaar met je studie? Meld je aan!

Traineeship Finance & Control

Klaar met studeren en toe aan een opstap in je carrière? Start het traineeship Finance & Control bij ons en word in twee jaar klaargestoomd voor een kickstart in je financiële carrière.

Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding en ambieert een carrière in Finance. Maar waar begin je en wat voor soort organisatie past bij je? Bij ons start je met het volgen van relevante trainingen, denk aan Power BI, Excel, Data validatie en meer. In twee jaar tijd helpen we je bij je ontwikkeling van “talent” naar een “finance professional”.

Je neemt een kijkje in de keuken bij vier top-200 bedrijven, waardoor je erachter komt wat voor organisatie het beste bij je past. Bij ons op kantoor in hartje Amsterdam heb je altijd een stabiele thuisbasis. En iedere vrijdag een legendarische borrel; dat wil je niet missen!

De voordelen van ons traineeship op een rij:

  • Een goed startsalaris van € 2.800. In het tweede jaar verdien je € 3.250
  • Direct een vast contract
  • Auto van de zaak (waar je ook privé mee mag rijden)
  • Vier unieke opdrachten bij top-200 organisaties
  • Uitgebreide opleidingsmogelijkheden (externe opleidingen en persoonlijke ontwikkeling)
  • Een loopbaancoach die samen met jou een persoonlijk ontwikkelingsplan opstelt
  • Gezellige borrels en uitjes

 

Aanmelden

Join the club

Werken bij Interim Finance Group staat voor variatie, fun en (persoonlijke) ontwikkeling. Wij geloven dat als je doet wat je leuk vindt, je beter wordt in wat je doet. Daarom koppelen we je aan het begin van het traineeship aan een loopbaancoach, een ervaren interim finance manager, die samen met jou een persoonlijk ontwikkelingsplan opstelt. Tegelijkertijd word je ingezet bij een van onze opdrachtgevers; top-200 bedrijven bestaande uit internationale/beursgenoteerde organisaties, scale ups en bedrijven binnen de financiële dienstverlening.

Afhankelijk van je achtergrond kan je worden ingezet op drie verschillende specialistische gebieden: accounting, reporting en/of controlling. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Benieuwd naar jouw potentiële opdrachtgevers? Ons bedrijf is jong, maar ons netwerk gaat sinds 2006 mee. Zij kiezen voor ons omdat we persoonlijk, transparant, eerlijk en ondernemend zijn. ieder maand komen er nieuwe opdrachtgevers bij!

Kennismaken?

Benieuwd of we iets voor elkaar kunnen betekenen? Stuur ons een bericht, per mail of Whatsapp.

Solliciteer Direct!