... Skip to main content

Het FSI Team

Rolf Kennis & Olivier Huigens

Onze organisatie heeft in het afgelopen jaar grote stappen gemaakt en het interne team groeit net zo hard mee. In februari introduceren we een nieuw team: het FSI Team. De Financial Services Industry (FSI) heeft in toenemende mate gekwalificeerde finance specialisten nodig. Als financial in deze industrie ben je een cruciale schakel in het waarborgen van financiële integriteit en transparantie, maar ook word je dagelijks geconfronteerd met een scala aan regelgeving en richtlijnen, opgesteld door autoriteiten. Rolf en Olivier gaan zich inzetten om deze industrie op maat te bedienen. In dit duo-interview vertellen ze meer over hun achtergrond en drijfveren.

“Naast mijn werkzame leven daag ik mezelf graag uit op de golfbaan of in de sportschool. Mijn laatste uitdaging was de Marathon van New York. Momenteel ben ik nog op zoek naar een nieuwe uitdaging, dus to be continued… ;).”

Welkom bij het team! Wat gaan jullie bij ons doen?

Rolf: “Ik ga me richten op interim vraagstukken op het snijvlak van accounting, controlling en (regulatory) reporting – en dan specifiek voor de financiële markt (banken, verzekeraars, pensioenfondsen). Mijn doel is om specialist te worden; dé expert op het gebied van arbeidsbemiddeling in de financiële markt. Samen met Olivier gaan we de industrie op maat bedienen en ons richten op het invullen van interim opdrachten met gekwalificeerde finance specialisten. Daarnaast gaan we een community van specialisten opzetten, waar we consistent bij betrokken zijn. Kennisdeling, events en het delen van nieuwe opdrachten staan centraal in dit platform.”

En jullie achtergrond?

Olivier: “De financiële dienstverlening is me niet onbekend, ik heb eerder rollen vervuld als leaseadviseur en hypotheekacceptant. De laatste vijf jaar heb ik in de hypothekenwereld gewerkt, in uiteenlopende rollen. Naast mijn werk ben ik vaak in de sportschool te vinden, aan het kickboxen of op wintersport. Daarnaast ben ik een zeilfanaat en ben ik helemaal in mijn element op het water.”

Rolf: “Geboren en getogen in Brabant en nu ruim 10 jaar inwoner van de gezelligste wijk in Amsterdam: De Pijp. Mijn studietijd was aan de business school Eurocollege, waar ik bij Century21 op Curaçao en Winkelman en van Hessen in Den Haag terecht kon voor een werkervaringsplek. Na mijn studie ben ik gestart bij Vibe Group, waar ik werd opgeleid als IT-consultant en ben ik doorgegroeid naar Team Manager en Shareholder. Ik heb meer dan 100 Freelance IT consultants geholpen aan een nieuwe uitdaging. Naast mijn werkzame leven daag ik mezelf graag uit op de golfbaan of in de sportschool. Mijn laatste uitdaging was de Marathon van New York. Momenteel ben ik nog op zoek naar een nieuwe uitdaging, dus to be continued… ;).”

“De financiële dienstverlening is me niet onbekend, ik heb eerder rollen vervuld als leaseadviseur en hypotheekacceptant. De laatste vijf jaar heb ik in de hypothekenwereld gewerkt, in uiteenlopende rollen. Naast mijn werk ben ik vaak in de sportschool te vinden, aan het kickboxen of op wintersport”.

Waarom hebben jullie de overstap gemaakt naar Interim Finance Group?

Olivier: “Al enige tijd was ik op zoek naar een omgeving waar ik mijn commerciële vaardigheden verder zou kunnen ontwikkelen. Interim Finance Group kwam met een goed voorstel waar ik een uitdaging in zie. Ik kreeg ook een goed gevoel bij de organisatie; fijne collega’s, prettige bedrijfscultuur en wederzijds vertrouwen. Ik ben erg gemotiveerd om hier aan het werk te zijn en ga dagelijks met een glimlach naar kantoor.”

Rolf: ”Toen ik Jan en Tom ontmoette zag ik twee ondernemers met een duidelijke visie. Veel energie, goede ideeën en de daadkracht om deze daadwerkelijk te realiseren. Het team op kantoor is top: familiair, intelligent en gedreven. De formule voor succes en groei, daar wil ik zeker onderdeel van zijn.”.

Kennismaken?

Werken bij Interim Finance Group staat voor zekerheid, variatie en ontwikkeling. Onze Finance Consultants zijn ambitieuze financials die graag in het bedrijfsleven willen werken en verschillende bedrijfsculturen willen ervaren. De voordelen van Interim werken, met de zekerheid van een vaste aanstelling. Wil je meer weten over de rol en onze arbeidsvoorwaarden? Bekijk dan onze Werken bij pagina en laat je gegevens achter, we maken graag kennis met je!

Solliciteer Direct! Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.